PublicSpaces / Conferentie

Sofia Maria B2B WAIVE

Een live DJ set van Sofia Maria met behulp van WAIVE, een generatief AI systeem gebaseerd op Nederlands audio-erfgoed materiaal

27 juni 17:30 - 18:30 @
Meeting Room

Taal: Nederlands.

Sofia Maria is een DJ uit Amsterdam die al bijna tien jaar deel uitmaakt van de clubscene van de stad. Haar ervaring in het produceren en managen van evenementen heeft de basis gelegd voor haar verbondenheid met muziek. Haar muziek wordt gedreven door het geloof in de kracht van house om het natuurlijke ritme van het lichaam op Ć©Ć©n lijn te brengen met de beat. Ze gebruikt daarin elektriserende elementen van electro en breakbeat. Sofia Maria zal een live DJ-set spelen met de hulp van WAIVE (van Thunderboom Records), een generatief AI-systeem gebaseerd op erfgoed. Samenwerken met een dergelijk AI-systeem geeft een nieuwe impuls aan de creativiteit van makers, omdat je als artiest moet anticiperen op de input die het systeem je geeft. Sluit de dag af en dans mee! 

Ben je zelf geĆÆnteresseerd in muziek creĆ«ren met WAIVE Studio? Bekijk dan de workshop WAIVE Studio: van het archief naar de dansvloer.

Notities

Tijdens deze sessie zijn notulen gemaakt. Klik op de onderstaande knop om de notities weer te geven.

Notities weergeven

Sprekers