PublicSpaces / Conferentie

The Hmm’s Prompt Battle

Stel je vaardigheden in het schrijven van prompts op de proef! Wie wordt gekroond tot Prompt Queen of King van PublicSpaces?

27 juni 15:00 - 16:00 @
Studio

Taal: Engels.

Kijk terug

De snelle opkomst van tekst-naar-beeld generatoren is een van de meest opvallende AI-ontwikkelingen van de laatste tijd. Honderden memes, zoals de ‘9/11 gender reveal’ of ‘Maoi statue giving a Ted Talk’, zijn gegenereerd door AI-tools als Craiyon, Dall-E, Midjourney en Stable Diffusion. Het bestaan van deze tools heeft ervoor gezorgd dat prompt writing in de nabije toekomst een nieuwe en waardevolle vaardigheid zal worden. 

We nodigen je uit om je creativiteit de vrije loop te laten en je wildste fantasieën tot leven te brengen in een epische strijd! De prompt battle daagt deelnemers uit om met behulp van AI-tekst-naar-beeldsoftware een afbeelding te genereren die creatiever is dan die van hun rivaal. Deelnemers, van publieksleden tot keynote sprekers, nemen het op tegen hun tegenstander om het meest creatieve beeld te genereren door te reageren op ludieke opdrachten die aansluiten bij de thema's van de conferentie. Het publiek beslist wie tot Prompt Queen of King gekroond wordt. Kun jij de origineelste, grappigste of vreemdste AI-gegenereerde afbeelding maken? Doe mee en kom erachter! 

Bekijk hieronder welke sprekers meedoen aan de prompt battle. Durf jij ze uit te dagen?

Speciale dank aan het Prompt Battle Team dat onze sessie inspireerde: Sebastian Schmieg, Florian A. Schmidt, Bernadette Geiger, Emily Krause, Levi Ameon Stein, Lina Schwarzenberg, Robert Hellwig - Faculteit Design, HTW Dresden

Notities

Tijdens deze sessie zijn notulen gemaakt. Klik op de onderstaande knop om de notities weer te geven.

Notities weergeven

Sprekers