PublicSpaces / Conferentie

Björn Wijers

Chief Community PublicSpaces

Björn Wijers (~336ppm) helpt onder de naam Burobjorn.nl al meer dan vijftien jaar organisaties bij het realiseren van ideeën en wensen met Open Source software development, Open Standaarden en Interaction Design. Daarbij streeft hij naar betaalbare, veilige, toegankelijke, gebruiksvriendelijke, privacy-vriendelijke, soevereine en duurzame oplossingen. Björn maakt zich al enige tijd sterk voor eerlijker auteursrecht en meer privacy bewustzijn. Niet alleen in zijn werk maar ook als onbezoldigd bestuurslid van Vereniging Open Nederland, NLUUG en als Chapter Lead van Creative Commons Nederland streeft Björn het in de praktijk brengen van publieke waarden na. 

Binnen PublicSpaces heeft Björn de rol van ‘Chief Community’. In deze rol is hij o.a. verantwoordelijk voor "De Digitale Spoelkeuken" aanpak, het ondersteunen van de PublicSpaces partners, onderhouden van de contacten binnen & buiten het PublicSpaces netwerk en het mede-programmeren van de PublicSpaces conferentie.

2024

Ontmoet Björn Wijers op de conferentie hier:

2023

Tijdens de conferentie PublicSpaces Conference 2023: For a Collective Internet in 2023 was Björn Wijers onderdeel van de volgende sessie(s):

2022

Tijdens de conferentie 🔥 The Time is NOW! in 2022 was Björn Wijers onderdeel van de volgende sessie(s):